Atesz86
2012.06.10
|
|
0 0
373
|
Hello mindenki!
Ma lefoglalóztam és jövőhéten megyek egy 2002-es 2.5 V6 Tdi Quattro A4-esért. Angliában élek, itt vettem az autót magánszemélytől. 1 pár technikai hibája van, erre keresek vmi megoldást. Már most leszögezném ,h nem értek az autókhoz és amennyire tudom megpróbálom megfogalmazni és legjobban körül írni a hibákat.
1. AirBag lámpa világít, duda nem működik. A srác elvitte vmi szerelőhöz még régebben de nem igazán értett hozzá a tag így abba maradt. Vmi ötlet hogy mi lehet a gond? Aug elején lejár róla a műszaki és addigra szeretném ha rendben lenne
2. A csomgatartó ajtó nem nyílik bicskakulcsról gombnyomásra csak kulcsal vagy ha hejzetjelzőre rakod a világítást az utastérben :S Ennek nem érte az összefüggését de...biztosan.
Igazából ez a két hibája van az autónak amiről tudok és észrevettük. Ami érdekelne még hogy pl. bal hátsó féklámpa kiégett könnyű hozzá férni? Ill milyen olajat ajánlotok mert ugye használt autó vásárlás után szokásos szűrők,olaj stb csere lesz majd rajta. Az autóban 258e km van.
Ha még valami észrevétel,hiba előjön írok hátha van valakinek valamilyen tapasztalat felőle.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
Attila |
|