gergerg
2012.06.09
|
|
0 0
1942
|
Nem kell másik csevegő, ezért van ez itt. De ettől persze lehet máshol csevegni ha az jobban tetszik, mindenkinek saját joga eldönteni hogy hol a jó. Igazából nem értem hogy ezzel mi a baj. Azt sem értem hogy miért nem lehet megérteni hagy a topicrombolás nem jó. Ha valaki példát szeretne, rossz példát, az nézzen be a kert növények minden jöhet topicba. Engem nem zavar hogy ott több szó eseik a vérnyomásról mint a növényekről, csak nem szeretném ha a veteményes is erre a sorsra jutna. Egyszer megpróbáltam ott tanácsot kérni. Igazából 3-4 próbát tettem, minden kérdésre születtett max 1 nemtudom válasz, és folytatódott a sokoldalas off. Ha jól emlékszem Nóra mondott használhatót, de őt meg a veteményesben is kérdezhettem volna. Na azt nem gondolom hogy mások nem tudták a válaszokat, csak a csevegés fontosabb volt. És gondolom olyan is volt aki 10-percig nem ült a gép előtt és már nem is látta a kérdést mert oldalnyi anyag született kertészethez nem kapcsolódó hozzászólásból. Én nemrég voltam kezdő, sőt most is az vagyok, csak már sokszor nem kérdezek, de olvasok újat a mások kérdéseire adott válaszokból. Ha a topic megtelik csevegéssel, akkor ez lehetetlen lesz, és egy új is csak azt látja hogy a kert csak néha kerül elő. |
Előzmény: Törölt nick (1941)
|
|