Nem éreztem rossznak a véleményedet csupán reagáltam. Mostmár van hozzá kedvem, hogy foglalkozzak mással is, mint a lakáskereséssel és az ezzel járó na meg a kiköltözéssel járó feladatokkal, gondokkal. Igazából január óta szervezzük ezt, hogy elmegyünk és most végre egyenesben van minden. Lakás megvan Libourneban, szállító autó elintézve, lakás összepakolva. A gyerekek pedig nagyon várják. Na és persze én is. A férjemről nem beszélve, akivel így hetente akár többször is tudunk találkozni. A hajó minden héten egyszer biztosan kiköt Libourneban, Bordeaux pedig negyed óra vonattal, ott pedig 2 napot tuti állnak. Tehát végre együtt a család! Gazdasági kivándorlás ide vagy oda, persze hiszen ez is egy ok az itteni remek helyzet miatt, nekünk a család volt a fő ok. Persze a kérdés miért ment el a férjem külföldre dolgozni? De hát erre nem is kell igazából válaszolni. Ez érthető.
Na szóval most nagyon boldog vagyok mert ma meglett a dátum. A lakásunk július 14.-től üres, ami azt jelenti július 13.-án, pénteken(vicces, de én nem vok babonás)elindulunk. :-)Vár ránk 1900 km és egy csomó érdekes dolog. Na meg persze nehézség is, de nem baj! Végre együtt leszünk megint!
Így hát mostantól nyitott vagyok érdekes témákra is és ha tehetem(bár a következő hét még mozgalmas lesz)reagálok. Aztán ha kint leszünk biztosan írok a tapasztalataimról, az életünkről.
A Pannaszofi különben a 2 kislányom neve. Az egyik Panna(Ő 5 éves) a kisebb pedig Szófia(Ő 4 éves lesz).
Brigi(ez pedig én lennék, hátha így személyesebb a megszólítás)