Cz Feri
2012.06.06
|
|
0 0
3468
|
Sziasztok! Valakinek van pannonia blokkos kistraktorja? Szert tettem egyre és még mindig meglep..... :D Most húztam egy erősebb gázt és mintha felakadt volna a gáz úgy csinált,folyamatosan pörgöt egyre jobban, a gyújtáskapcsoló igaz még nincs bekötve,de vezetékel próbáltam megszüntetni a gyújtást,de nem reagált,benzincsap elzár és lekaptam a pipát,de pipa nélkül is pörgöt mint a bolond,mig ki nem fogyot a benzin a karbiból! Hát volt már jó pár motorom,de eddig még sose jártam így semivel! Mi okozhatta ezt a tünetet?! Másik dolog ami érdekelne még az a karbi-nál az úszónak a tű hosszúságát nem tudná valaki? Mennyire kell beálitani,meg hogy a pontos hossza a tetejétől az úszónak,meg az aljától! Valami maszek tű van benne és nem is zár, meg magas a benzin szint is,és így folyik a benzin belőle!
Van még egy tervezgetésem,hogy az ex trabantom kényszer léghütését ráteszem,aránylag mindennel képbe vok vele kapcsán,csak az zavart be a képbe hogy a ventilátor nem fújja a levegőt a hengerre hanem szívná ha jól figyeltem meg! Ez gondolom nem gond ha így van körbelemezelésnél!?
|
|