mociga2 Creative Commons License 2012.06.04 0 0 723

A határontúliaknak (lehetnek 2014-ben majd 8-ad annyian mint az idehazaiak - tudom ők ugye ne is szavazhassanak!!) mindenképpen regisztrálniuk kell. (Nincs lakcím az útlevélben.) Nekünk is. Egyenlő pályák, egyenlő esélyek. A szavazásra is. Aki szavazni akar ennyit tegyen meg! Légyszi Te is! Jó!?

És ne óbégassá mán itt személyeskedve!

"Szánalmas ahogy minden baromságot körbelihegsz, csak hogy ajnározhassad ezt az eszement ötletet."

"A posta olcsóbb, biztosan. És a postásoknak sem kopik föl az álla."

A posta olcsóbb annál, hogy nincs is postaköltség? Továbbá munkahelymegőrzési szempontból valszeg a postások álla azért nem kopik fel, mert 4 évente jó sok küldeményük van.

Ami meg azt illeti. Ha kiépül a kormányablak rendszer, oda este nyolcig lehet menni. Nem von el munkaidő alapot. (Bár munka is lenne rengeteg.) Időt elvon a polgiktól, kb. 2x-resére emelve a szavazásra ráfordított időmennyiséget. És nem mellékesen postaköltségek tekintetében az azoknak szóló küldemények, akiknek esze ágában sincs és sosem volt elmenni szavazni az igazi pénzpazarlás. És a Te adóforintjaidból is.

Gondolom akkor kialakult az ítéleted a regisztrációval kapcsolatban. Tovább lihegtem körbe ezt a témát. Szinte már körbecsaholtam. :-)) 

Előzmény: s3pooler (721)