EasyRider Creative Commons License 1998.12.28 0 0 57
Kukacznak: A www.uvrt.hu-hoz semmi koze a TVNETnek!!!!!!! :-)) Pont ezt mondtam. Annyit tudok rola, hogy az ott hasznalt kabelmodem rendszer a TVNET-ben mar nagyreszt lecserelt elso generacios (fix adasi jelszintu, QPSK modulacios) rendszerhez hasonlo, ami letezo kabelhalozaton nem igazan tud mukodni, (csak idealison) mi mar rajottunk. De szemetseg a konkurrenciat szidni, ezert az Ujpest temat le is zarom, plane, hogy sajnos meg nalunk is vannak nehany helyen ilyen modemek, ott valoban sok a leallas.
A Matav pedig nem aggodik, hanem nyomul a kabelTV piacon, van mar nekik szupermodern fejallomasuk, optikai kabelTVjuk a 17. 18. keruletben, es csak elhatarozas kerdese, hogy mikor teszik ra a netet, es persze ok mindjart a leheto legkorszerubb eszkozokkel tudjak kezdeni. A kabelTVsek pedig nem nyomulhatnak a telefonpiacon, tehat megint lehet a Matavot szidni :)
A lassusagrol pedig megint csak azt tudom mondani, hogy ha a muholdas savszelesseg X forintba kerul, akkor annyit kell erte fizetni, hiaba lenne sokkal jobb ha olcsobb lenne es tobb lenne.

Tamtam: Sose higyj egy ugyvezeto igazgatonak ;-) En annyit tudok, hogy a TVNET-nek koltseget jelento osszes dolog ara emelkedik, es meg inflacio is van tehat emelkednie kell az araknak. Idaig tartanak a kozgazdasagi ismereteim.