Na ittvagyok.
TamTam: a savszelesseg aranyosan van elosztva mar amennyire IP szinten lehet aranyosan osztogatni. A tobb letoltes/user mar TCP szint, abba nem lehet belnyulni a routerekben.
pkosaras: a VI. keruletben mar keszul a TVNET, de meg pontos datum nincs sajnos. A modemet es a kabelt hasznalhatod egyszerre, csak szoftver kerdese.
kukacz es a ramozdulas: Azert nem mozdulnak ra, mert sokba kerul. Akiknek meg sok penze van es hosszabb tavra akarnak befektetni azok tul ovatosak es ugyvedekkel es kozgazdaszokkal veszik magukat korul :) Azoknak meg nem eleg, hogy tudjak, hogy a kabelnet mennyivel jobb lehet mint a telefon, be kell bizonyitani, hogy mekkora lesz belole a profit, ezt meg senki nem tudja bebizonyitani. Ujpestrol:www.uvrt.hu
ubulx: A XI. keruletben a kabeltel igeri a
netet.
napoleon: Ha a mikros internet gyorsabb mint a kabeles akkor dragabb is. Nekik sem lehet olcsobb a kulfodi kapcsolat.
HJM: a "nagy forgalom, kis haszon" elve ervenyesul a kulfodi vonalon, erre gondoltal, vagy nem ertem? :-)
InfraRED: kizarolag a penz. A 100Mb-ig meg nem jutott el a tudomany, valahol 40Mb korul tartanak a fejlesztesek catv-n, de nemhiszem, hogy ez sulyos problema volna egyelore.
viktorio: van 50millio forintod ra? Akkor azonnal megyunk. (tevedes ne essek ezt nem a Tvnetnek kell adni, hanem az eszkozokert es a kabelhalozat 2 iranyusitasaert kell kifizetni)
dx: szerintem kb max 1000-en.