Cserébe viszont van egy rakás olyan negatívum ami a kéknáci-vörösnáci ideológiából kövezkeznek.
Azt pedig, hogy az MSZP 20 éve arról szól hogy minden lobbi tudja a másik sarát, és ezzel kölcsönösen
sakkban tartják egymást, én legalábbis nem nevezném előnynek.
Az egyszemélyes pártoknak az a nagy előnye, hogy ha a Vezér bukik, akkor bukik a párt is - azaz, ugyanaz a szar
még egyszer nem jön vissza. Persze bukáson nem a választási vereságet értem - ez a demokráciában benne van
a pakliban - hanem az olyan totális csődöt amit Pl. az MSZP produkált az előző két ciklusban, amikor a térség vezető
gazdaságából sikerült leküzdeni magunkat a béka segge alá. Ha Orbánék 2014-ig nem csinálnak valami értelmeset
- és erre nem sok az esély - akkor Orbán bukni fog, és jönnek vissza a komcsik vagy a jobbik, vagy a vízözön. De
onnantól kezdve a FIDESZ-nek vége. Az MSZP személyében viszont visszajönnek ugyanazok az impotens elvtársak,
akik Fletóék hátterét is adták. És ugyanaz a szar fog folytatódni - bár őszintén szólva, nem nagyon tudom hogy innen
hová lehet még süllyedni, de szerintem ők már biztosan - és meg is fogják valósítani.