Üdv!
Segítségre lenne szükségem, vagy egy ilyen: http://www.automultimedia.info/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=11&category_id=16&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
fejegységem, a következő problémával.
Mintha szoftveresen egy kissé szét volna esve, főleg a hang terén. A rendszerhangokon kívül elég nehéz zenét kihozni belőle, egyszerűen nem szól. Valami ütközés lehet, mert ha babrálok a gps-es, vagy a bluetooth-al akkor hébe hóba megszólal.
Egyébként csak pittyeg ahogy nyomogatom a gombokat. Amikor szól, akkor rendesen szépen, szerintem a végfok meg ilyenek rendben vannak.
Bármely hordozóról elinítom a lejátszást, számlál, lépked, csak nem szól.
Egy másik jelenség, hogy bár ha rádugom mondjuk a pendrive-ot, elindul a lejátszás, de a pendrive logo nem jelenik meg. Ha a menüben átmegyek mondjuk rádióra, aztán vissza a pendrivera akkor kiírja hogy nincs bedugva, viszont ha a távirányítóról lépkedek akkor működik, bár a logója továbbra sem aktív.
Szóval nem egyszerű a helyzet, ezért is keresek valakit aki tudna nekem segíteni ezügyben.
Akár itt, akár emailben (gaboca.molnar@gmail.com) , akár ha a távolság engedi személyesen (Mezőkövesd).
Előre is köszönöm.
Ja még mielőtt kritika érne, hogy miért ilyen szart vettem, monduk úgy nem akartam ilyet, de hozzám került és maradt.