White.Light Creative Commons License 2012.05.30 0 0 3304

Üdv,

Ti, mint okosok, - légyszi, minden komolytalanságot félretéve válaszoljatok nekem a következő kérdésemre. Kicsit részletezem:

Legyen a dátum a mai nap. 2012. május 30-a. A story az, hogy az egyik torrent oldalon - tökmindegy melyik, ez lényegtelen - hirtlen megjelenik egy film. Megjelenik alatt nem valami varázslatot értek, hanem hogy feltölti valaki. Ez a film legyen mondjuk a Transformers 4 vagy Az elveszett jelkép, tökmindegy, elvileg mindkét film 2014-ben kerül a mozikba. Legyen dvd minőségű. Na szóval tekintsünk most el, attól az eshetőségtől, hogy törli egy admin vagy moderátor a torrentet, mert nem valószínű hogy ma valamelyik film is felkerülne az oldalra. tegyük fel, hogy letöltötték már jópáran, megnézték, aztán mégtöbben kiváncsiak rá...

Na szóval a kérdésem az lenne, hogy egy ilyen (mondjuk úgy, hogy lehetetlennek tűnő) dolog, megtörténésével mi történne társadalmi szinten? Ezt nem biztos, hogy jól fejezem ki, nagyjából arra vagyok kiváncsi,

Mi zajlik ilyenkor a társadalomban, kormányban, sajtóban, tudományos körökben, hatóságoknál, katonaságnál, más országokban, vagy pl. a filmiparban.

Ha szükség van rá, majd még adok kiegészítő kérdéseket, de most így hirtelen nem tudom pontosabban megfogalmazni.

Na szóval irjatok,