Atesz86 Creative Commons License 2012.05.29 0 0 356

Sziasztok!

Külföldön élő fiatal magyar srác vagyok. Már évek óta a második generációs Audi A4 nálam az etalon, eddig sajnos nem tehettem meg (anyagiak miatt),hogy legyen egy ilyen autóm de most kipróbálnám. Kérdésem az lenne, hogy a 3 kiválasztott közül melyikről tudtok pozitívat és negatívat felállítani:
- 1.8T 163LE
- 2.0 Fsi 150LE

- 2.0 Se 130LE

mind 2002-es, 160-180e km közöttiek. Milyen széria hibákkal találkozhatok, mi az amit csípőből tudnom kell ha oda állok elé. Ugyanis félek, hogy mivel régi álmom egy ilyen autó eltereli a figyelmem a hibákról a szépsége... nem szeretnék ilyen malőrt elkövetni.

Leginkább helyben, munkába járásra, kirándulásra és haza utazásra használnánk párommal.

Dízel autóm volt otthon, előtte benzines is. Mindegyikkel óvatosan közlekedtem (üzemanyag spórolósan), de a mostani helyzetem megengedi, hogy most az egyszer ne fukarkodjak magammal és az autóval szemben és igenis ne csak tojással a gázpedál alatt közlekedhessek :) Ugye értitek mire gondolok... azért is soroltam csak benzineseket fel és nem meglepő módon a turbóssal kezdtem. Vele szemezek a leginkább de kérlek titeket, amit tudtok, akármit, írjátok meg nagyon szívesen olvasom!

Előre is köszönöm szépen minden kedves/volt és leednő Audi tulajtól!

Üdv.

Atesz