De regen el voltak kulonitve legalabb ezek az esetek, az en sulimban soha nem volt ilyen. Most szerinted igy jobb, hogy barmikor, barmelyik iskolaban megtortenhet ez, ha valamelyik HHH bepipul?
Nem szivesen ekezed, de megis csinalod. Ez valami mazochizmus?:)
"Azonban rengeteg pénz kell már manapság egy-egy élsportoló kineveléséhez. aránytalanul több, mint amennyit jelenlegi helyzetünkben megengedhetünk magunknak."
Ez egy hosszutavu befektetes, aminek szerintem kesobb tobb haszna varhato, amiol alabb irtam. Tudod, egeszsegesebb gyerekek, kesobb valoszinuleg egeszsegesebb kamaszok, kevesebb bandazas, tobb sport stb stb.
"Csak tudod, akkor is az volt, hogy az edzők Jakabos zsuzsával voltak elfoglalva -pedig akkor még csak kezdődőtt az igazi versenyzői pályája, a többiekkel pedig csak immel-ámmal foglalkoztak. sokan abba is hagyták az úszást, mert rosszul érezték magukat ettől."
Jaa, hogy a kis pici dragasagok megsertodtek, hogy nem veluk foglalkoztak csak? Biztos vagyok benne, hogy ettol meg nem mindenki hagyta ott az edzest. Akik meglemorzsolodtak, lehet h masban sikeresebbek lettek. De hogy nem volt haszontalan az uszodaban eltoltott ido, az biztos.