CsNiki81 Creative Commons License 2012.05.27 0 0 69251

Szia!

Én épp a héten próbáltam ki ezt az egészet. Hát igazából nem sikerült, de elmesélem én hogyan próbáltam elkészíteni, hátha van még ötlet ami kipróbálható. Én kivasalt rizspapírral nyomtattam képet. Sikerült rányomtatni csak mivel az elsőt elrontották, az szépen ki volt vasalva, a második meg nem volt kivasalva, így maga a kép nem sikerült jól, gyűrött lett nagyon és a kép így eltorzult egy kicsit. Viszont ha szépen ki van vasalva szerintem jó lett volna. Mivel ez nem jött össze ők ajánlottak nekem egy zsírpapírhoz hasonló papírt. Ezen a kép tökéletes volt, csak épp ragasztani nem tudtam. Ahogy feltettem felhólyagosodott vagy lepergett (hobby ragasztóval és decoupag ragasztóval próbáltam), ja mert mindezt kipróbáltam kicsibe is mielőtt élesbe csináltam volna. Mivel nekem nem volt már rá idő, hogy kísérletezzek így inkább mást készítettem, de nem adom fel biztos meg fogom csinálni valahogy. :) Amit tudok az az hogy ha tintasugaras nyomtatóval készülne a kép azt még fixálni kell előtte nehogy a ragasztó megoldja a képet. Illetve a végén biztos hogy lakk spray-vel fújnám le így az is megkönnyíteni az egészet. Remélem érthető voltam. :) Kívánom, hogy sikerrel járj!

Üdv:

Niki!

Előzmény: andzsin (69250)