Gibovai Creative Commons License 2012.05.23 0 0 1844

Sziasztok!

Kezdem azzal, hogy egy gyors válaszért örökre hálás lennék! :-)

Ma reggelre szeretett Lybra-m kissé megbolondult..

Egyszerűen nem tudom lezárni a kocsit. Próbáltam már a központi zárat is vezérlő riasztóval lekapcsolni + simán csak a központi zárral. Sőt.. már csak a kulccsal mechanikusan is + plusz már az akksi sarut is leemeltem pár másodpercre, hátha segít. Viszont mindig visszaold és csipog egyet. (Mikor a kulccsal próbálom, akkor egyszerűen visszafordítja a kulcsot..)

Ma reggeltől menet közben, folymatosan azt mutatta, mintha vagy a bal hátsó-, vagy a jobb hátsó ajtó nyitva lenne. Vagy egyszerre mind a kettő.

Folymatosan váltogatta menet közben, kanyarról-kanyarra. Holott többször is megnéztem és fizikailag, szerintem rendesen be vannak csukva. Az érdekes az ebben, hogy ma reggelig ilyen problémát egyszer sem mutatott.

Az igazsághoz tartozik, hogy kb. 2 hónapja, hátul nekem jöttek a csomagtartó zárját megnyomva (SW) és azóta nagyon nehezen csukódik a csomagtartó ajtaja. (Úgy kell erősen becsapni, hogy záródjon.)

LEhet, hogy a sok csapkodástól ott ment tönkre az érzékelő? De akkor miért nem azt mutatja?

Vagy esetleg a lemerülő(?) akksi miatt bolondulna meg? Vagy kiégett a biztosíték?

Valami kontakt hiba lehet, talán, mert, ahogy mondtam, menet közben egyszer egyik-, másszor másik ajtót jelezte nyitva, vagy egyszerre mind a kettőt.

Jó lenne még ma megoldást találni, mert az utcán parkolok és bár ez nem egy olyan típus, amit sokan "megkívánnának" - mivel már loptak el autómat, amin emiatt sokat buktam - eléggé féltem. 

Köszi a segítséget előre is!!