marky-511 Creative Commons License 2012.05.18 0 0 3673

Mi a gond? 2x utaztál vele, és mind a 2x pontos volt! Ez 100% !!

Hetente kétszer (oda-vissza négyszer!) utazok vele, úgyhogy nem kéne ferdíteni. Kedden az esőben szívtam meg azzal, hogy akkor ért a Kossuth utcához, amikor még a Rakovszky-n lévő lámpánál kellett volna állni.

De ha Te jobban tudod csinálni, miért nem jössz megmutatni?

Ha rossz kaját kapsz a vendéglőbe, bemész a konyhába, és csinálsz magadnak? Ugye, hogy nem? Mi felhasználók vagyunk, a DKV meg szolgáltató. A magadfajta sofőrök miatt meg rossz a cég megítélése. Pontos közlekedést, és kiszámítható szolgáltatást ígért a főnököd, nem hamarabb induló buszokat (rendszeresen, több viszonylaton!), kötekedő sofőröket, pontatlan követést. Arról ne is beszéljek, hogy egy nőnek kevesebbszer van menzesze, mint ahányszor módosulnak az útvonalak, vagy a menetrendek.

A megállóba való pontos érkezést meg kérd azon számon, aki kitalálta!

Számon kértük, nyugodtan visszaolvashatsz. Leírtuk nem egyszer, hogy ezt a szlogent mellőzni kell. A Volán anno megmondta, hogy a menetrend csupán tájékoztató jellegű, és legalább az utas tudta, mire számíthatott.

Mellesleg, ha valaki késik, oké. A városi közlekedés sajátosságai, stb. De minek kell 3-4-5 perccel KORÁBBAN elmenni?

Jah, hozzáteszem, hogy az ilyen siető sofőrök húznak le egyből a Vincellérre, miután beértek. Talán nem az utasok kárára kéne mihamarabb visszaérni kávézni, meg cigizni.

Ha nem sikerült, nem engem szidnak, hanem azt a szerencsétlen hülyét, akire rátukmálták! Remélem ebben igazat adsz!

Pont én voltam az, aki azt írta, hogy a sofőrökön csattan az ostor az ilyen felelőtlen kijelentések miatt. Akkor miért nem voltál fent egyik nickeddel sem?

Valami nállad sem stimmel. Miről beszélsz?Nem vagy Te paraoniás?

Most vagy én vagyok paranoiás, és minden ide regisztráló DKV-s buszsofőr egyforma: nem tud helyesen írni, szöveget értelmezni, és csak a munkáltatóját igénybe vevőket tudja kritizálni - a saját felelősségeit meg elfelejti; vagy azzal szórakozol, amivel én 13-14 évesen: magamnak írogatok 3-4 nickről, hogy a saját igazamat próbáljam bizonyítani.

Occam borotvája szerint az utóbbi valószínű.