Jol szamolsz, de feltetelezve hogy idoben foglalsz nagyon (min fel ev, inkabb 9 honap), es apartman megfelel, illetve kis auto.
Repjegyet sose fogsz kapni 1 evnel elobbre, nem aruljak.Illetve ha gyerekek nelkul mentek akkor el tudjatok kerulni az iskolaszuneti heteket, azokra a hetekre siman 1,5-szeres az ar.....En sokaig kerestem tavaly, a baj az volt hogy fix datumra, ami pont ott is iskolaszunet, es tenyleg 950 volt a legkedvezobb...100e ft alatt szerintem nem is volt jegy sose...legfeljebb 30 eve, Kubaba.
Komp az draga,ugy megy, hogy egy jarat indul Guadeloupe-rol, megall Dominikan, aztan Martinique-on, es vegul Santa Luciara erkezik. Es persze vissza. Hetente 4-6 jarat megy, attol fugg mennyire van szezon. Ugyanannyi a jegy, barhonnan mesz barhova, ha jol emlekszem olyan 70 Eur/fo. kb 2-2,5 ora egy utszakasz, ugyhogy G-M az vagy 4,5 ora.Keress ra az Express des Iles-re. Siman raertek megvenni a jegyet ott, foszezonban is van par napra elore biztosan.
Ezen kivul komp csak Guadeloupe sajat szigeteire megy(Marie Galante, Les Saintes, meg volt megegy csak nem jut eszembe...).
Mi elegge sokat elkoltottunk belepojegyekre (van 1-2 jo park, botanikus kert, ilyesmik). Ugye 4-en voltunk, egy ilyen alkalom siman 50-80 EUR. Illetve kajakoztunk tobbszor, es az se olcso, nagyon jo buli a Mangrove tura(fel nap, 4 fore ~150), aztan amentunk a Galambok szigetere is snorkeni kajakkal (20/fo) illetve Les Saintes-re atkompoztunk es nekik voltak atlatszo kajakjaik, azt muszaj volt kiprobalni. A kikotoben meg elsullyedt hajo is volt.
Kaja az DRAGA. Mi leginkabb onellatok voltunk, de ugy se olcso. Nem durvan, de azert ha allandoan 2-3 euroert veszel uditot, osszeadodik.
Mas koltseg szerintem nincs, ugyse szuvenirekert megy az ember.