Szóval a hurrikánok!
Na, majd utánajárok a dolognak. Egyszer voltam a Maldív-szigeteken, ott is pont a május-június kockázatosabb és olcsóbb a monszun miatt.
Mi is kirándulni szeretnénk, ezért is tetszik Guadalopue. Ha tengerpart, akkor előbb-utóbb úgyis vízalatti nézelődés vagy pecázás a vége, kivéve, ha gyerekekkel megyünk, de most nem így lenne. Én is nézelődtem, s találtam nagyon jó árú bungalókat, a repülőjegynek kellene akkor utánajárni, nem tudom, hogy hova lettek a 100 ezer Ft alatti jegyek, de ahogy írod, lehet, hogy visszasírom a 170-eset is. De egyelőre utánanézve jövő áprilisig minden hónapban találtam ilyen árban. Utána nem, de lehet, hogy az még túl sokára van, s majd lejjebb megy az is. 1 év, azaz május után nem is lehet még foglalni. De 210-ért akkor is van.
Annyit szeretnék kérdezni, hogy milyen kiadások merülhetnek még fel, jól kalkulálok-e két főre egy hétre
Repülőjegy 1400 Eu
szállás 400 Eu
Autóbérlés 300 Eu
Nyilván étkezés, biztosítás, de van-e még ezenkívül valami számottevő költség? Ja, és mennyi egy retúrkompjegy Martinique-ra?
Dominikára és Antiguára is át lehet menni tudomásom szerint, lehet, hogy inkább ide mennék. Martiniqu-on amúgyis megáll a repülő oda vagy vissza, van amikor egy teljes napot kell várni, s akkor oda is ki lehet ugrani a váróból.
Köszi az eddigi infókat is!