evus2 Creative Commons License 2012.05.14 0 0 424

Ez tényleg irtó jól néz ki. Hát mi lehet hogy tényleg lemaradtunk róla (már ha volt), de hidd el, olyan fárdatak voltunk estére, hogy csak bezuhantunk az ágyba.

Egyébként nagyon pipa vagyok, mert már 2x leírtam a beszámolómat, és mind a kétszer elszállt. Úgyhogy most inkább több részletben írom, hátha a hosszúságával volt baj.

Szóval mi vasárnap délbe szálltunk Párizsban, a CDG 2D terminálba érkeztünk. Ja, mi 4-en mentünk, a férjemmel ketten valamint egy 16 és egy 12 éves gyerek. Ezt csak azért írom, mert biztosan más szemmel néztük mint ahol kicsi gyerek van.

Tehát érkezés után átsétáltunk az E terminálba (nagyon egyszerűen, pontosan kitáblázva) mert onnan indult Disneylandbe a VEA piros disney-s busz. Azért ezzel mentünk, mert miután utánanéztem a lehetőségeknek, rájöttem, hogy a RER-rel ugyanannyiba kerülne és még át is kellene szállni. Így 19 euró volt a felnőtt jegy, 15 a gyerek. Úgy láttam ez az ár oda-vissza értendő. Mivel mi utolsó nap Párizsba mentünk kicsit városnézésre, ezért visszafelé nem ezzel jöttünk. Szóval ez nagyon kényelmes volt, mert házhoz vitt.

Mi a Santa Fe-ben laktunk, szerintem teljesen megfelelt a célnak. A szálloda kb. 40 kis épületből áll, de nagyon könnyű volt eligazodni, adtak hozzá egy térképet is. Nem kell megijedni, kicsik a távolságok. Az étterem a főépületben van.

A bejelentkezéskor megkaptuk a parkokba a belépőjegyeket, a reggeliző-kártyákat valamint egy külön jegyet, amivel minden nap reggel 8-kor már beengedtek a Disney-parkba. Ugyanis néhány játék és étterem 2 órával hamarabb nyit, de csak az ottani szállodákban lakóknak. Ez nagyon jó volt, mert mi már a tömeg előtt kitombolhattuk magunkat.

Előzmény: Zsolt_555 (423)