bigbabylon Creative Commons License 2012.05.14 0 0 1861

Én szoktam.

Lehetne keményebb a csóka, meg kicsit kevésbbé szigoru a zsaruhoz, aki kikaparja neki a gesztenyét,

már már röhejes néha. Ok az ki akarta nyirni, de senki sem hibátlan

Viszont azt a kreativot aki a Missinget kitalálta, összehoznám a szeneslapáttal.

Abba is hagytam a 3. résznél.

A Takenben volt egy LN, aki k.va jól hozta  a csetlő- botló (apaszerepben) idősödő ember, meg a

kőkemény blackops guy kettősét.

Itt meg befogtak valami nyihogó amerikai kancapónit, megkoreografáltak olyan bunyókat, hogy Cynthia

Rockford hepatitiszt kapott az irigységtől (csak hogy mindenki értse, a CIA legmenőbb operátora nagy ivben vagdos szúróeszközzel, meg parasztlengőket üt nő léttére)

Minden percben elrijja magát, ált. közvetlen azután, hogy a csak az elnök által hozzáférhető aktájából kiderül,

egyszer 12 km ről egy jól sikerült köpéssel, ami lepattant a horizontról, megölt Ruandában egy ezüsthátu hegyigorillának

öltözött orosz atomtengeralattjárót:(

Aztán beuszott a képbe a néger barátnő, True lies rulez, akinek dramaturgiailag annyi a szerepe hogy feka,

uis a producerek félnek hogy az afro- amerikai szinészek szakszervezete rájuk süti, hogy csak echte WASP-ok lehetnek benne. A tortadiszt a magyar "sztár"tette alá a szinkronhangjával.

Közben a Mentalistának azt a részét néztem, amiben a tini horror (parodia) felfedezett, már nem tini Gary Busey hasonmás játszott és végig azon gondolkodtam, ha Lisbont, a nagydarab elmebeteget, meg a cimszereplőt kihagynák, milyen jó sorozat lenne, ahogy a faarcú Cho szétrug mindenkit, meg ledönti  a holland kislányt:)

Előzmény: Caro_Lina (1860)