dengisz Creative Commons License 2012.05.12 0 0 9702

Szia!

Szerintem a következő szöveg van oda írva:

KESTAGEST    (kesta gest)

A Kesta a hét szellem közül az egyiknek a neve, a gest-re vannak tippeim, de nem írom le, mert én sem tudom még pontosan, hogyan kapcsolódik a Kesta-hoz. A Kesta szó ott van az egyiptomi Halottaskönyvben. A Kesta ott van a Nagy Medve csillagkép alatt a szöveg szerint. És igen, ott van az a csillaghalmaz a Nagy Medve alatt, ami a piramis talpán van ábrázolva a jelek fölött. Megnézheted Te is.  

Itt a részlet a Halottaskönyvből:

" Kik azok az istenek, akik Horus kíséretében vannak? "(Õk( Kesta, Hapi, Taumutef, és Qebhsenuf. "Hódolat néktek, Ó törvény és igazság urai, legfelsõbb hercegek(Tchatcha) (akik( Osiris körül (álltok(, akik végképp elhárítjátok a bûnöket és támadásokat, és akik Hetepsekhus istennõt követitek, adjátok, hogy hozzátok térhessek. Pusztítsatok el minden hibát, ami bennem van, úgy, ahogy megtettétek a Hét Szellemért, aki uruk, Sepa követõi közt vannak. Anpu(Anubis) kijelölte helyüket azon a napon (amikor azt mondta nekik((, "Jöjjetek ide". Kik "a törvény és igazság urai"? "A törvény és igazság urai Thoth és Astes, Amentet Urai. "A Tchatcha Osiris körül Kesta, Hapi, Tuamutef, és Qebhsenuf, õk vannak a Comb Csillagzat(a Nagymedve) körül is, az északi égen. "Akik eltörlik a bûnöket és a támadásokat, és akik Hetepsekhus istennõt követik, azok Sebek isten és társai, akik a vízben laknak. " Hetepsekhus Ra szeme. "Mások azt mondják, ez az a láng, amely Osiris-t kísérik hogy felégesse ellenségei lelkeit. "Ami Osiris hibáit illeti, Osiris-ét, aki isteneknek végzett áldozatok feljegyzõje, Ani-ét, aki igaz-szavú, (ezek azok a sérelmek, amit az Örökkévalóság Ura ellen vétett(, mióta elõjött az anyaméhbõl. "Ami a Hét Szellemet illeti, akik Kesta, Hapi, Tuamutef , Qebhsenuf, Maa-atef, Kheribeqef és Heru-khenti-en-ariti, ezeket jelölte ki Anubis Osiris holttestének õrzésére. "

Üdv.

Előzmény: nosl (9701)