BitMiller Creative Commons License 2012.05.11 0 0 104

Köszönöm a linkeket!

Kedves fórumozó társak! Fejlemények vannak. Az év eleje óta elmúlt hónapokban szépen gyarapodott, részleteződött az elméletem. Meg szeretném osztani ezt a nagyközönséggel, mert eddig csak a családdal, ismerősökkel osztogatom meg, de ugye ők nem hozzáértők, és bár érdeklődve hallgatják, hiányzik a lelkemnek a felismerés tüzének látványa. Arra gondoltam, hogy kibérelek egy tantermet valamelyik budapesti iskolai intézményben ócsóér, van egy szép nagy Mars domborzati térképem, és annak segítségével, még ha diák vetítésére nem is lenne lehetőségem (projektor bérléséhez nem elég a fizetésem) be tudom mutatni az elméletemet. Remélem lesznek érdeklődők. Segítséget is szívesen veszek atekintetben, hogy hol találhatnék viszonylag olcsón termet, csak pár órára való kibérlési lehetőséggel. Nomeg hogy vajon kit érdekelhet még ez a dolog, hol hirdethetem meg. A hivatalos tudományról ez a dolog lepereg gondolom, úgyhogy szerintem elsősorban az amatőrcsillagászok köre az, aki a legnyitottabb erre a dologra. De legelső a megfelelő előadókörnyezet megtalálása, ahol nem ver el minket az eső, és nem viszi el a térképet a szél.

Várom az érdeklődőket ide, vagy a "gp.bitmiller-kukac-gmail-pont-com" címre!

Köszönöm.