CsNiki81 Creative Commons License 2012.05.09 0 0 69244

Sziasztok!

Belenéztem a fórumotokban, mindenkinek gyönyörű munkája van. Egyik szebb mint a másik csodálkozva néztem őket. Én még nagyon kezdőnek mondanám magam, még csak most ismerkedem a technikával, de amit eddig készítettem a családomnak nagyon tetszett. Biztos lehetne benne hibát találni, de úgy gondolom gyakorlás kérdése ez az egész. Igazából egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Gyorsan elmesélném mit gondoltam ki és kérlek mondjatok róla véleményt.

Tehát egy órát szeretnék készíteni egy igen kedves barátunknak a születésnapjára még hozzá úgy hogy rizspapírra képet nyomtatok és azt tenném rá. Ezt már kipróbáltam kicsibe és ment. És igazából ami kérdés számomra, hogy ezt le lehetne-e antikolni antikoló pasztával illetve kell-e hozzá a terpentines oldószer is (vagy az csak akkor kell ha repeszteném is)? Mert ha a kép kicsit régiesnek tűnne sokkal szebb hatása lenne talán. Persze nem csináltam ilyet soha és félek is, de kíváncsi lennék, hogy ti akik ilyen csodás dolgokat készítettek már egyáltalán kivitelezhető-e?

Felteszek egy képet amin a legutolsó pár darab "alkotásom" látható. Igaz a tulipános kép még nincs befejezve, mert a lakkozása még nincs kész. Kritikákat is szívesen fogadom. :)

Válaszaitokat is előre is köszönöm!

Üdv:

Niki!