Najakkor:
"De mire forgattak volna belőle blockbustert? A nem létező csatákra? Ezt nem igazán értem..."
Lol...jó ideje olvastam, de igy beugrik kb 2x annyi nagy csata, mint a Gyűrűk urában.
"A könyvekben is épp az a lényeg, ami a sorozatban erősségnek számít: a karakterek, a párbeszédek, az intrikák. "
Ja, meg a világ amit megálmodott az iró, meg az események...és kb. ott is vagyunk:)
"a Game of thrones tipikusan az a könyv, ami olyan szerteágazó, tele kis történetekkel, amelyek egymásra épülnek, hogy ebből egész estés filmet csinálni egyenlő lenne az öngyilkossággal. nagyon finom, értelmes, izgalmas sorozat lett belőle. nekem nem hiányzik belőle a pénz."
Megint csak lol...a Gyűrűk ura meg egy oxfordi nyelvzseni mélyirodalmi blablája, mégis az összes CGI buzi körberohangált
a multiplexekben kezében a cerkával...van az a pénz amiért Martin kolléga meghuzná a regényt egy trilogiáva és még jó is lenne, nekem legalábbis jobban bejönne mint a hegyes fülű Sanyi manó:P
(Nem mellesleg a negyedik könyvben már tul sok szálat huz, nem rosszakat csak nehezen bir vele. )
Abból csak az első részt láttam és ott kellett utána ujjáéleszteni a s***em, annyira elzsibbadt 3 és fél óra után és még mindig ott tartottam hogy ki a gyikom az a szürke Garfild? :)
Sorozat-pénz:kinek a pap.... én pld nem bánnám ha a Falnál lenne egy picike csata, nem egy fogatlan nyanya lenne, aki meséli az unokájának :Jajjaj hatalmas egy csata vót, Havas Jon küzdött mint a tigrinc...:P
"A hozzászólásod egyenértékű azzal, hogy hiányolod a csatajeleneteket... nézd meg zsinórban a Gyűrűk urát háromszor, aztán elég lesz :P "
Pedig nem.
Nézze akinek yoda füle van:P Nem szeretem.
Jó, a kis tündelányt szeretem.
" a Gyűrűk urát meg lehetett valósítani, a Trónok harcát nem."
Ámen:)
"A sorozat már jobb ötlet, és felesleges összehasonlítgatni, két abszolút más műfaj."
What? A könyv meg a mozi? A könyv meg a sori? A mozi meg a sorozat?
Nem mintha hasonlitgattam volna, azt mondtam jó mozifilmeket lehetne nagy pénzen csinálni belőle,
illetve nekem hiányzik a látvány a sorozatból.
Ja, hogy nem lehet belőle mozit csinálni...ez igaz lehet, mert én is hallottam. Tőled:P