Törölt nick Creative Commons License 2012.05.08 0 0 13668

Tipikus eset.

http://www.boon.hu/drogosnak-neztek-agydaganata-volt/1975827

"A húsz éves Ádám alig egy hónapja lett rosszul – adta hírül hétfőn a TV2. A feje és a füle fájt, kettős látásra panaszkodott. Az ügyeleten kapott is gyógyszereket – megfázásra. Később újra rosszul lett, ekkor már bent tartották a kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórházban. A család szerint bent azt hitték, hogy fiuk drogos és elvonási tünetei vannak, ezért haza is engedték.

Később még rosszabbul lett, ekkor már mentők vitték el, de Kisvárdán csináltak egy drogtesztet, csak ez után voltak hajlandóak megvizsgálni. A CT kimutatta, egy hat centis daganat van a fejében, néhány nap múlva meghalt – áll a tévések tudósításában.

A család barátja, aki nem mellesleg az érintett területen is komoly szakember, döbbenettel mesélte lapunknak a történteket. – Én még életemben nem találkoztam ennyire döbbenetesen lekezelő, nihilista, nemtörődöm magatartással egészségügyi dolgozók részéről – nyilatkozta az úriember, aki ahogy mondta, már megette a kenyere javát. "

"Én még életemben nem találkoztam ennyire döbbenetesen lekezelő, nihilista, nemtörődöm magatartással egészségügyi dolgozók részéről"

Én igen.