ribusa Creative Commons License 2012.05.07 0 0 14539

Hali lenne egy kérdésem?

A leslie vel van egy kis gond. Ez egy 710 át lett alakítva egy, kicsit mert nem voltam megelégedve a rotosonic hangjával szóval ki lett véve belőle és egy nagy dobott kapott (alapvető leg eredetileg 5 hangszóró volt benne 2 oldalt és a nagy 15 in sárga peremű lavór ez csak a zengetést vitte. Ezek mellett volt a fölső sima rotor és az alsó szutyok) Sajnos az alsó dob egyenlőre alumínium, de még így is ezerszer jobb a hangja, mint idáig. Idáig a rotosonic semmi mélyet nem szolgáltatott persze más hatása van mit a (főleg) az alu dobnak, de így jobb szerintem. A gond a hangerővel van egyszerűen kevés. Összehasonlítással pl volt egy buli, amikor a Soós Norbi cuccán játszottam, aki ismeri a Teka nevű hely (kecsón ) és lényeg hogy gyakorlatilag nem kellet hangosítani vagy csak minimális szinten az orgonát akkorát szólt mint a disznó. (Ez egy 770 leslie volt) Erre föl az én lesliem elvittük és olyan kicsit szólt azonos feltételek mellet, hogy monitor kellet ahhoz, hogy halljam a saját cuccomat pedig ott volt mellettem 1 méterre. Tudni kell még, hogy az első esetben egy C3 ról van szó az enyém meg egy M102 nem tudom mekkora különbség. A leslie átalakításkor a zengetett és a sima jelet egy kis keverő elő fok hozza össze. Én nem értek a kapcsolási rajzhoz, de az mondták nekem, hogy a 770 és a 710 alapvető leg megegyezik ugyanolyan az elő és a vég fok is (nem tom pontosan így van ez ) Beszéltünk még a jelszintről, mert az m102 esből külön trükk kivinni a jelet és más mit a C3 de ez én orgim már így is elég Lordos torzítással dolgozik szóval a jelszint nem olyan pici. Alapvető leg már a felénél elkezd karcosodni Sokan nem, szeretik, de én imádom:)

Remélem, valaki tud, valami tippet adni kicsit el vagyok keseredve, mert elég rég óta szutyokok ezzel a problémával és elég gáz, hogy adott helyre elviszünk egy 80 kg ládát (szekrényt ) és egyszerűen nem elég még egy  nagyobb próbateremben sem elég egyszerűen nincs tartalék a szólókhoz nem tom remélem valaki ad tippet. Remélem értelmezhető helyzetem előre is köszönöm :)     ( ja igen kaptam olyan tippet hogy egy csővel csinálunk egy kis elő fok javítást ? )