gergerg
2012.05.07
|
|
0 0
1907
|
A dugványozandó vesszők tetejét be szoktam mártani olvasztott viaszba, de akár a vessző teljes földből kilógó részét be lehet vonni. Ami dugványozható az sikerülni is szokott. Néha még az is ami nem dugványozható.
A pm-el egész jól meg voltunk, Miután megbeszéltük a mt-ide vonatkozó részeit. Párszor még bepróbálkozott, de gyorsan leoltottam. Már le járt a szerződésem de azért ma is sikerült összevesznem vele. Villanyszerelő vagyok, sok villanyszerelést megcsináltam nekik gyakorlatilag szivességből, mert ugye nem szakmunkásnak vettek fel mivel úgy egy huszassal többet kellett volna fizetniük. Tehát azt is mondhattam volna hogy bocs, segédmunkás vagyok. Na mindegy, megcsináltam. Maratt egy projekt, amihez nem vettek anyagot, mondtam hogy vegyék meg és megcsinálom. 2 hét volt még hárta, nem vették meg. Most persze megvan az anyag, 3 felénk lakó emberrel üzentek hogy menjek megcsinálni de nem mentem. Ma be mentem más ügyből a pm-hez, aki nagy fenhangon nekem esett hogy minek igértem meg, meg miért nem csinálom, stb. Én úgy gondolom hogy mivel már semmi közünk nincs egymáshoz, akkor ez egy szivesség, mert pénzük ugye nincs hogy fizessenek érte, akkor elvárhatnám hogy ha már 500m-t lusták is gyalogolni a házamig, akkor legalább telefonáljanak és kérjenek meg, ne üzengessenek. Most mondtam neki hogy majd megüzenem a válaszokat. Persze megcsinálom nekik, de azért ne nézzenek kalapnak, amit ha kell leakasztunk a fogasról. Ugyhogy most délután visszaüzentem hogy ha szeretnének valamit akkor hívjanak fel.
Nehéz eset vagyok. :-)) |
Előzmény: Laci/Zápolya (1903)
|
|