evil.man Creative Commons License 1998.11.28 0 0 32
Hell!
Kulon udvozlet Nox urnak, orulok, hogy ujra hallok feloled :-)

to Riel:
Koszonom a pozitiv kritiat! Igen en csinalom egyedul az oldalt (egyebkent ez mar azt hiszem a 4. arculat, de nekem is tetszik a legjobban :-)
Termeszetesen segitek neked amiben tudok, eleg ha irsz egy email-t...
Irhatnal egy listat nekem a zeneidrol, bar mp3-akat nem szivesen fogadok a lassu kapcsolatom miatt, de CD masolasban mindig benne vagyok!

to Rolf:
sajnalom a 'tortenteket', ilyen egy lista, ha beindul, de allitom, most hetvegen meg majd jo lesz ha egy tizes osszejon :-)
majd kitalalok valami jo temat...
ami igaz az igaz egyebkent sok haszontalan is volt akozott a 125 kozott, ez engem is zavart. De mivel en olyan gyakran nezem a mailboxomat, hogy egyszerre max tiz db uzenet jott, nem tunt annyira veszejesnek.
Azthiszem mar elkezdtek visszafogni magukat az arcok... :-)

to Cello:
A FLA-Plasticity-t a metronome-ban keresed, legalabbis en ott mar lattam, mashol meg nem (esetleg az IndieGo-ban).
Sajnos a meteronome, cimet meg mindig nem tudom megmondani, mert nem tudom
Megprobalom leirni:
A nyugatinal lemegyunk az aluljaroba, atmegyunk az igenytelen es hosszu bazarsor elott, elhaladunk egy falnyi kartyas telefon mellett, szemben szeles lepcso, felmegyunk, es keb 30m egyenesen az utcan (azt hiszem az elso sarkon van, de mindegy ki van irva/tablazva!)

ennyi.

Azt hiszem ezzel nemcsak mai hozzaszolasaimat fejeztem be, hanem e forumon toltott palyafutasomat is...
Maradok inkabb csak a levlistanal...
see you there!

all the best - all of you!
-evil.man

PHOBIA music magazine
http://www.babolna.com/phobia