tessloff Creative Commons License 2012.05.07 0 0 4727
Az emberek mindig is tobbe-kevesbe onzoek voltak, lesznek ezen nem tudsz valtoztatni, legfeljebb megvalogatni azokat az embereket akikkel leeled az eletedet. Onzo modon en is feltem azt amit elertem, sot buszke is vagyok ra, de csak azert mert valaki ugyanabban az orszagban szuletett mint en, azert mert magyarul beszel nem lesz a legjobb puszipajtasom, elso keresre nem fogom befogadni, etetni, itatni. Szivesen adok tanacsot, megosztom a tapasztalataimat, elmondom a velemenyemet, segitek ha tudok de csak bizonyos hatarokon belul, amit a sajat ertekrendem alapjan allitottam fel. Tudom te ezzel nem ertesz egyet, de szerintem az emberiseg 90%-a azt vallja, hogy igazan csak magadra szamithatsz. Par ezer evvel ezelott neked kellet elmenni vadaszni, halaszni gyujtogetni ha enni akartal, most pedig el kell menni a gyarba, az irodaba, hogy penzt adjanak a munkadert. Az hogy ki a vezer annyiban valtozott, hogy mig korabban a fizikai ero szamitott, most a befolyasossag az vezerelv. A demokracia pedig arrol szol hogy korabban azert lettel vezer mert eros voltal, vagy mert Habsburgnak hivtak, most pedig azert mert 20 millio ember hisz abban, hogy konnyebb lesz az elete amig Hollande ul az elnoki szekben. Abban hinni, hogy szeressuk egymast gyerekek, es minden jobb lesz szerintem ugyanugy csak utopia...