-evil.man- Creative Commons License 1998.11.24 0 0 18
to Cello:
>világosítsatok már fel a KLINIK-ről!

Iratkozz fel a magyar Electro-Industrial mailing list-re, es tedd fel ugyanezt a kerdest! Nekem most nincs sok kedvem leirni egy bio-t, de ott lehet, hogy talalnal mas valakit aki szvesen informalna!

>még 1 kérdés: a Front242-ben volt/van gitár? (akár hangminta formájában)

Igazabol nem! Bar az uj koncertlemezukon a motion cimu szamban elegge hasonlatos a hangzas. Szerintem sosem eleztek ki ezt a gitar dolgot a 242-ek meg sampler szinten sem.

>kmfdm koncert szerintem nem nagyon volt európában, állítólag 92-ben turnéztak a TKK-val, de nagyon rosszul sült el, ezért át is költöztek az USA-ba, és inkább ott lépnek fel. kár...

Sajnalattal kell kozolnom, de tavaly osszel felleptek becsben a rammstein vendegzenekarakent :-)

>fla koncertről sincs tudomásom errefelé. a helyi koncertszervező hatalmasságokat ismerve nem is lesz.

Becsben ok is felleptek meg 95-ben!!! Akkoriban magyarorszagra is eljottek volna, csak a szervezok nem tudtak nekik kifizetni 500.000Ft-ot erte. Allitolag ennyiert leptek fel azidotajt.

>tudtok valahol bp-en olyan helyeket, ahol ez a stílus jobban van reprezentálva (indie go-t, wave-et, tangot leszámítva)?

Metronome (olcso arak!!!), MCD (olcso arak!!!), mondjuk itt az utobbiban mar eleg jol kifosztottuk a keszletet. Mivel tele voltak abszolute ritkasagokkal (nevetsegesen olcso aron!), es mindenbol csak egy-egy darab volt. Igy ha valamit megvettunk abbol mar nem is hoztak ujat, orultek, hogy vegre elvitte valaki :-)
persze a 'tomegelektro'bol meg mindig maradt :-)