icsuport
2012.05.03
|
|
0 0
1808
|
Kosz a választ, azt hiszem okosabb lesz kialkudni egy 8-10 €-os taxit Kartágóból Medinába, ennyit megérne nekunk, mert idot spórolnánk meg, valahol úgyis meg kell tanulnom arab módon alkudozni :-). Ennyi segítokész fórumozóval már én is egész kivitelezhetonek látom az egész tuniszi túrát, hála érte...A család is inkább a Medinai piacot-bazárt szavazta meg Sidi Bou Said helyett, biztos autentikusabb lesz és érdekesebb.
Ad. Italcsomagok - Osszedugtuk a fejunket, és az eredeti terv ellenére mégsem fogunk italpack-ot vásárolni, a terv Allegro csomag volt négyunknek (cca 220 € ossz. 2 felnott-2 gyerek, 14 ital személyenként), de végul a programtervezés után rájottunk, hogy maximálisan 2 vagy 3-szor fogunk csak a hajón ebédelni, így családilag osszesen 16 italt nincs még matematikailag sem mikor elfogyasztanunk. Marad az ásványvíz rendelés étkezéshez, és inkább esténként kedv és igény szerint koktél, bor vagy udito, ígérem, beszámolok róla, nagyon ráfizettunk-e, vagy megérte, mert ezt még most sem tudom én sem eldonteni rengeteg vélemény után sem. (De azt hiszem ez igényektol fuggo is, ki mit vár a hajóúttól...)
|
Előzmény: hipcat (1807)
|
|