K.riszta Creative Commons License 2012.05.02 0 0 2731

Sziasztok!

A páromat a szülinapján szeretném elvinni Milánóba, meglepi lesz:)  Nagyon örülök, hogy rátok találtam, igyekszem visszaolvasni a dolgokat, hogy ne kérdezzek feleslegesen. Viszont egy pár dolog nagyon érdekel és gyorsan kell döntenem:

- hétvégén is ott leszünk, ez hátrány-e? Eddig ahogy láttam, a nevezetességek nyitva vannak.

- nagyon fontos a szállás, természetesen a booking.com-al jóban vagyok, ki is választottam már pár szállodát, de elsősorban a tapasztalati véleményetek érdekelne, milyen szállást ajánlanátok, ami persze megfizethető is? :)

-A Hotel Mirage-ról van valakinek infója? A címe: Viale Certosa 104/106, Certosa, 20156 Milánó - nem tudom mennyire van kint a városból, mennyire jó a tömegközlekedés..?

- Az utolsó napra amikor is a repülő este 22 óra után indul vissza Bergamo repülőtérről, ekkorra terveztem Bergamo és a Comói- tó megnézését, ehhez viszont az kell, hogy a repülőtéren elhelyezhessük a poggyászainkat. Az a kérdésem, hogy ez a két helyszín szerintetek egy nap alatt kivitelezhető-e illetve, hogy a reptéri poggyászmegőrzőről van - e infótok, mert egyelőre sajnos nem találtam róla semmi érdemlegeset.

A válaszokat hálásan köszönöm előre is!

Kriszta