hipcat Creative Commons License 2012.05.01 0 0 1786

Genova- itt a város szájában áll meg a hajó, minden mehet gyalogosan is, de ha valakinek nincs kedve, akkor akár metrózhat – buszozhat is. Az mindenesetre gyorsan világossá vált, Cruzosék miért imádják. Én is gyorsan beleszerettem. Minden sarkon műemlék, templom van. Saját döntés ki mennyit néz meg belőle. Nekem nagyon tetszett. Már sétálgatni is élmény volt. Persze a kötelezőket mi sem hagytuk ki. Még Kolumbusz háza is nagyon tetszett, pedig elég apró…J Megtaláltuk nagy nehezen a siklót is, de ez nekem annyira nem volt nagy élmény. A Porto Antico-ban sétálgattunk és vegyültünk el az olaszok között. Vettünk borokat, bruscettát meg apróságokat.
A hajónak Genova a központja, itt száll mindig ki-be a legtöbb utazó. Ennél a városnál van a próbariadó is. A hallottak alapján a beszállás itt megy a legolajzottabban, a kiszállással azért voltak gondok. 8-ra berendelték az utasokat a színházterembe és csak fél 11kor szállhattak le. Ez nem feltétlenül a személyzet hibája, mert ki tudja min múlt, de azért….
Összességében nagyon jól éreztük magunkat, sok mindent láttunk és nyilván sok minden ki is maradt. Rengeteg új élménnyel lettünk gazdagabbak, és utólag is köszönet mindenkinek aki a fórumon is segített. Szerintem ami a hajó előnye az a hátránya is, túl nagy. Nagyon nehéz kezelni több ezer embert, de e büfé reggeliket szívesen kihagynám életemből… néhány utas borzalmasan bunkó és pofátlan. Ilyen persze a legtöbb nyaralóhelyen is van, csak itt valahogy többnek érzékeltem, de az is lehet, hogy csak én találtam meg őket. J
Ha valakinek van kérdése írjon, mert fogalmam sincs kit mi érdekel, igyekszem válaszolni!

Előzmény: hipcat (1785)