ferita82 Creative Commons License 2012.04.24 0 0 2839

Sziasztok!

Indulás óta olvasom ezt a fórumot és eddig nem volt kedvem belefolyni a vitába, de mostmár elfogyott a türelmem.

Én februárban vettem 4 nyulat az akkori egyesületi elnöktől, hisz kitől mástól, mert ha neki nincsenek jók, akkor senkinek. Gondoltam ezt én nagy naívan. Élt és él bennem a vágy, hogy szép, egészséges, nagy Magyar óriásnyulakat tartsak és tenyésszek, bár kezdő vagyok. Így beszereztem őket kérve, hogy mind külön vérvonalból legyen. Hát bátran meg merem írni, hogy át lettem vágva mint az a bizonyos dolog a palánkon. 2 szer leutaztam a világ végére megnézni a nyulakat és megvenni (kb 1500km volt). Kifizettem mindent amit kellett és vártam hogy megérkezzenek azok a fránya származási lapok. De csak nem akartak megérkezni. Isten se tudja hány email után az volt a válasz, hogy már nem elnök, nem az ő dolga. így telt el 2 hónap. Kiderítettem most kit kell keresni, újabb telefonok és emailek, mire kiderült, hogy azért késnek a papírok mert azonosíthatatlan az annyuk! Az apjuk meg ugyanaz, az egyik nőstényt leszámítva, mert az nagyapai szinten rokon a bakommal. Ráadásul nem is Magyar óriás. Megállt 4kg-n. Most ott tartok, hogy kiesett eddig 4hónap és mire az újonnan beszerzett tényleg magyar óriásnyulak tenyésztésbefoghatóak lesznek, megint eltelik majd 6 hónap és akkor ott a tél...

Lehet hogy anno volt nemes szándék a dologban részéről, de mire én odakerültem eltűnt. Ennyit a példátlan tiszteletről.

A pénzre ne acsarkodjon senki, kerül amibe kerül, értem hogy miért ennyi vagy annyi. Ebből az egyesület fog fennmaradni, nem megélni valaki. Lehet, hogy ezt nehéz elfogadni.

Szummázva: Nálam leírta magát.

Majdnem 1évet tolódik minden.

Megint utazgathatok sokat. Mert nem adom fel.

Az új vezetéssel meg vagyok elégedve, segítőkészek és remélem sikerül nekik helyrehozni az elrontott dolgokat és visszaszerezni a bizalmamat.

förike, erre nem kell válaszolj!

Köszönöm a türelmet!