Kicsit túlzóak a hozzászólásaid, nem? Teljesen mindegy neked, hogy a soproni tábor mit csinál, valamit úgyis találsz amibe bele lehet kötni. (Holott ugyanúgy mutogatnak szombathelyiek is, sőt Sopronban rendszerint 1-2 szombathelyi kezdi. És mindig ugyanaz az 1-2 ember. )
Amiről a tegnapi meccs után beszélni lehet: Nagyon jó, extra létszám mind a két oldalon. A táborban és azon kívül is. Végig jó hangulat, a helyzethez képest viszonylag feszültségmentes meccs, nagyrészben a saját csapatával foglalkozott mindenki. Több ilyen meccs kéne. Az üveggel (és bármi mással) dobálózást a vendégtábor felé, elítélem. Bevallom, erről itt értesültem. Panteliccsel kapcsolatban viszont ne csodálkozzon senki. Az egész közönség felfokozott állapotban volt, mégis rendben lement a meccs. Nyilván érzékenyen érinti az embereket, ha Pantelics a saját táborával való ünneplés helyett a hazaiaknak való mutogatást választja. Bencze korrekt volt bár én a helyében nem a közönség felé hanem a játékosom felé fordultam volna.
Lehet, hogy Sopronban évekig nem lesz ilyen téttel bíró meccs és ekkora létszám. A tegnapi nézőszámok és hangulat és a meccs izgalma méltó volt ehhez.
Szombaton valószínűleg behúzza otthon a Falco, de megint szoros meccsre számítok.
A szezont még nem összegzem, hátha valami csoda történik hétvégén :)