DR Weiss Creative Commons License 2012.04.24 0 0 2836

Tisztelt fórumozók és fórum olvasók!

Engedjétek meg hogy a következő sorokat leírjam!

Nekem nincs még ezek után semmi bajom G.Zolival és kedves barátjával! Tudom hogy nincs igazuk, a többit meg leszarom! Szükséges lépéseket meg tudnánk tenni a családdal. De mire lenne jó? Sem időnk sem energiánk nincs ilyenekre! Így ezzel a mondattal le is zárom ezt a témát!

Másik gondom meg az, hogy g.hajdú Úrral sincs problémám. Hiszen nem ismerem személyesen, bár ismerhetném! Nekem itt a fórumon lévő személyisége nem tetszik, amikor itt felháborodott N.Jani díjszabásán értetlenül álltam hogy miért is? Hiszen azzal a díjjal az egyesület munkáját segítette! Nem meggazdagodni akart belőle mint ahogy le lett írva! Most nincs felháborodás pedig azok tanácsolták N.Janinak ezeket a díjakat akik most a vezetőségbe ülnek! Majd most lesz csak igazán pénznyelő!

És nem értek egyet azzal sem ahogy N.Jani el lett távolítva az elnöki "székéből"! Hiszen ha ő nem kezdi el meg menteni a fajtát  akkor most miről fórumoznánk? Addig senkinek sem számított a Magyar óriásnyúl?! És a jelenlegi egyesület nem tiszteli a példaképeket. De amint látom nem is tudják hogy ki/kik azok!

Amit N.Jani csinált az példátlan, nagyon nagy tisztelet jár érte! Mert mielőtt belevágott ebbe a témába, sokat tanult a fajtáról!

És a mostani vezetőség és talán egy-két tag a jó szándékát kihasználva, eltávolították! Olyan lett a t.könyv vezető aki nem tudott tenyész állatott felmutatni! És a nyulai N.Janinak köszönhetően maradtak az egyesületbe!

Nekem nincs baj a Tv-szereplésekkel, csak azt tegyék a példaképekhez méltóan és igazságosan! Sosem hangzott el egy elődnek sem a neve a jelenlegi vezetőség szájából! De hát ezt váltja ki ha valaki 3 másodpercet szerepel az m1-en!

És most már a mondandómat befejezvén, nagy tisztelője vagyok N.Janinak akit ha kell saját bőrömön védek meg, mert kevés az olyan becsületes ember. Aki annak marad meg ahogy meg ismerhettük, Magyarul pár média szerepléstől nem száll el!

És még annyit hogy sikerült felvásárolnom egy új vérvonalat vasderesből és egy vadas is sikerült szerezni! de ebből az egyesület nem fog kapni, ennek a vérvonalnak méltó helye lesz!

Ezek után is lehet engem támadni, hülyeségekre -viccekre vevő vagyok......

És a nevem ezek után is odamerem íni:

Tisztelettel.: jangyik Ferenc