zsibbant Creative Commons License 2012.04.23 0 0 14472

Kipróbáltam persze sok Leslie szimulátoros effekt pedált, természetesen inkább aranyosak voltak, mint meggyőzők. Azt a fortyogást, amit egy igazi Leslie produkál, azt csak egy igazi Leslie tudja produkálni. De szerintem ezzel nagyjából egyet is értünk.

A rotoron meg a tölcséren kívül meg különösebb költséget nem jelentene ez a dolog, mert mondom, a ládát meg tudom magamnak építeni (igen, tudom, van anyagköltsége is), a crossover-től ugyancsak nem félek, és motorra is van már számos ötlet.

Amúgy első körben annyit terveztem, hogy beszerzem a tweeter-t. Már meg is van, hogy mit és honnan. Megszerzem a tölcsért. Szakértő jóbarátom hozzza a motort. Egy deszkára rászerelem ezt az egészet, és első körben egy kisebb teljesítményű erősítővel hajtom meg...persze gitárral. Ha nem hallom a csapásirányt, akkor jót röhögök az egészen, és annyi. Ha viszont van reménysugár, hallom a fantáziát a dologban, akkor folytatom. Egy biztos, amint beleállok, és már valami alakul, akkor ide is fogok postolni belőle, végül is tanulságos lehet, akár jó az eredmény, akár nem.

Előzmény: zsibbant (14470)