zsibbant Creative Commons License 2012.04.23 0 0 14464

Sziasztok!

Karnevil komám ajánlotta ezt a fórumot. Gitáros vagyok (tehát elnézést kérek a zavarásért, és kérem szíves türelmeteket az orgona ügyi műveletlenségemért), és Leslie ládát szeretnék építeni. Igazából a tölcséren és az alsó dobon (rotor...vagy nem tudom minek szokás nevezni magyarul) kívül mindent be tudok szerezni. A ládát én építeném, azzal nem lenne gondom. Mivel gitáros vagyok, így erősítő nem kerülne bele, hanem gitárerősítőről hajtanám, Eric Clapton üzemmódban. A crossover sem ügy. A motort is megálmodtam már szakértői segítséggel. A tweeter meg a mélyhangszóró beszerzése se gond. Igazából kísérletezni, játszani szeretnék, tehát otthoni használatra épülne a dolog. Ha egészen véletlenül tweeter vagy hangszóró csere során jó hangot szednék ki belőle, akkor kiraknám színpadra is.

Mondjuk a rotort még meg tudnám csinálni, viszont hosszas kínlódás árán tudnám csak a birtokomban levő szerszámokkal precízen összehozni.

És a kérdés: Tudnátok ötletet adni, hogy használt, útban levő, leesett, fölösleges, leharcolt, stb rotort meg tölcsért honnan tudnék szerezni? Esetleg van valakinek elfekvőben?

üdv

Zsibbant