Oszit nem ismerem, de nem egyedül foglalkozik ezzel a gondolattal azt tanusíthatom.
2010 őszén beszélgettem egy fickóval (viszonylagos közismertsége miatt inkább nem nevezném meg) aki gárdás jobbikos muftiságából egy percre leereszkedett hozzám, hogy okítson.
Közölte velem, hogy a fidesz a két rossz végeredmény közül csak az egyik, s hogy a nemzetet megmentsék bizony sokan hajlandóak közülük akár azonnal is fegyvert fogni a honvédő háború megvívására.
Igaz, épp akkor még nem látta elérkezettnek az időt a támadásra, de kilátásba helyezte hogy csak idő és pénz kérdése hogy eljöjjön a nap....
Életemben először gondoltam azt, hogy ha baj lenne a fidesz (kormányerő) mellé állnék. Aztán lett az "alaptörvény" amit eszem ágában se lenne az életem árán is megvédeni, tehát inkább hopsz nyugatra pucolnék családostól.
Biztos vagyok benne hogy a jobbikos gárdás muftik pontosan tudják hogy egyre kevesebb emberre számíthat a kormány. S ha Fidelnek 157 emberrel sikerültegy országot elfoglalnia, a gárda többezer tagjának ez nem lehet túl nagy falat.
Tehát kiványcsian várom a fejleményeket -kérem szóljatok időben - mielőtt lezárjátok a határokat!