Kecskeee2 Creative Commons License 2012.04.18 0 0 4606

Sziasztok!

2 kérdésem lenne a hozzábbértőkhöz!

Az első: egy 2003-2004es A6 C5 ös seden gépkocsiban, a középső konzolon a pohártartó mellett balra van 3 db nyomógomb. Nem minden autóban van benne mind a 3 gomb, de ezek közül a középső szokott lenni az esp kikapcsoló gomb, mire van a másik kettő? gondolom ez is felszereltség kérdése, de 1 olyan kocsit se találtam illetve képet ahol ezek rendesen látszanak :)

A másik kérdésem, hogy egy hasonló 2002-2004es A6 C5ben a 163 lovas 2.5 TDI motor mennyire megbízható? Azt olvastam, hogy jobb mint a 180as régebbi típus.. a 2 között 1 évig gyártott 155 lovas se rossz, de a 163 lovas a legjobb ebben az évjárat kategóriában..

Összefoglaló véleménnyel is megelégszem..

Illetve tudom, hogy ez így a semmibe hülye kérdés és kb nem lehet rá értelmes választ adni, de mennyire költésges a szervizelés? Van ismerősöm aki a 180 lovasra ráköltötte az életét, van akinek semmi baja nem volt vele.. arra lennék kíváncsi, hogy mennyivel megbízhatóbb a 163 lovas, és kb évente mennyi szervízdíjat ajánlott rá számolni ha egy normál/jó állapotban vásárolt autó motorját vesszük alapul..

Előre is köszi a segítséget!

Üdv,

Kardi