tessloff Creative Commons License 2012.04.14 0 0 4629
Anno mikor interimkent dolgoztam kb 2 naponta felhivtam oket, hogy van-e valami melo az eletrajz nem mindig eleg. Ha valahol a kozelben vannak erdemes szemelyesen bemenni a delelotti orakban. Foiskolai diplomaval es 4 beszelt nyelvvel voltam pizzafutar, mosogatofiu, , targoncavezeto, koltoztetomunkas, egy nagy irodahazban fenymasolo es nyomtatojavito segedmunkas, raktaros, tablettavalogato gyogyszergyarban futoszalag mellet, autokolcsonzoben kocsimoso lot-futi emberke es meg jonehany egyeb ami most igy hirtelen nem jut eszembe. Ami a lenyeg: ha dolgozni akar a ferjed es penzt keresni csaladfenntartasra el kell vallalni minden melot. 4 ev alatt soha nem utasitottam vissza semmilyen munkat, jobban mondva 2-szer: egyszer hullaszallitot kerestek maskor pedig csatornatisztitot.... Igaz mi anno csak ketten voltunk es a felesegem kapott nemi osztondijat, igy nem csak az en keresetemre szamithattunk. Nem biztos, hogy gyerekekkel a hatam mogott es egy keresettel nekifutnek egy ugyanilyen kalandnak. A kapott munkak 90%-a 1-2 hetes megbizatasok igy mar a lejarat elott ujra el kell kezdeni az erdeklodest , hogy ne teljenek el napok uresjaratban.