Sziasztok!
A segítségeteket kérném, nem igazán tudom, hogy hova forduljak. Váratlanul külföldre kell költöznünk, és egyelőre úgy néz ki, hogy nem tudjuk magunkkal vinni a kutyánkat. Ezerrel azon dolgozunk, hogy sikerüljön, de Kazahsztánba nem annyira egyszerű kivinni, visszahozni meg szinte reménytelen, arról pedig szó sem lehet, hogy otthagyjuk, ha úgy alakul és pár év múlva haza tudunk költözni. Plusz ott nulla a kutyatartási kultúra, nem találunk olyan kiadó lakást, ahol beengednének állatot. Pedig kazah ismerős is segít, de nem biztat semmivel. Tekintettel arra, hogy télen -40 fok is szokott lenni, így a kertes ház kertjében tartás szóba sem jön, bár nem nagyon tudom elképzelni, hogy ne az ágyunkban aludjon, szóval ez már csak az utolsó utáni lehetőség azt hiszem. Itthon rokonokra nem tudjuk hagyni, már végigzongoráztam mindenkit. :( Tudtommal nem működik uszkár fajtamentés, akikkel kapcsolatba lehetne lépni, vagy van ilyen?
Az áldozat egyébként egy másfél éves ivartalanított phantom fiú. Gyerekeket, kutyákat, cicákat imádja, az étvágya cefet rossz, így nem valami vastag (sőt nagyon vékony), de hosszadalmas kivizsgálások szerint egészséges mint a makk. Szívem szakad meg komolyan. :( Mit tanácsoltok mit tegyek???