Törölt nick
2012.04.12
|
|
0 0
1719
|
Húha, akkor nincs is időtök. Először is csekkolj be online, így akkor soron kívül szállhattok be, de akkor nem lesz időtök csak Nápolyra, és ital vásárlásra. Palermo tényleg nem szép város, nagy csalódás, de mivel mi még sosem fizettünk be csoportos kirándulásra (azon a pénzen el lehet menni egy újabb hajóútra), ezért én csak abból tudok kiindulni, hogy mivel láttuk az összes olasz vulkánt (a Sztrombolit is) nekünk a Vezúv jelentette a legtöbbet, ezért én a Templomok völgyét nézném meg, mert az még is csak egy "csoda". De ez izlés kérdése, én imádom a történelmet. Ami biztos, mert többször jártunk Tuniszban, hogy Karthago, és Tunisz egyszerre nem megy. Ha visszanézel, mindent leírtam mindkét helyről, még a helyi vonat fényképét és árait is leírtam, de a kettő pont ellentétes irányban van. A media szerintem a legnagyobb nyitott bazár talán a világon, és Tuniszban is van mit megnézni. Karthago viszont még ilyen állapotában is lenyügöző. De nagyon nagy hiszen 3 vonatmegállót ölel fel, és a jegy az egészre érvényes, viszont drága. Taxizni nem szabad, mert hiába nagyon olcsó a közlekedés a kikötőbe csak azokat a taxikat engedik be, akik tejelnek (mint ferihegyen) ezért magasak az árak, míg a bejáratnál lévők pedig hiába olcsónak hirdetik magukat, sok a csaló köztük. Barcelonáról mindent leírtam régebben, ha nem találod, szívesen bemásolom. A lényeg, hogy nem szabad befizetni a schuttle buszra. A kikötői busz olcsóbb, de gyalog is csak 25 perc a La rambla, utána pedig attól függően mennyit mentek, a napi bérlet a legolcsóbb, vagy gyüjtőjegy.
Később folytatom. |
Előzmény: hipcat (1716)
|
|