Látod Peti, azért nem vesznek már sehol komolyan, mert először leírsz egy hülyeséget, utána meg csodálkozol, amikor kijavítanak, és jössz azzal, hogy nem tudtam, nem gondoltam. Mi lenne, ha egyszer először kérdeznél, utána írnád le a megfellebbezhetetlen kijelentéseidet?
"Annyi köze van, hogy a Pécsi Igazgatóságon egyes menetrendszerkesztők tevékenysége olyan színvonalú"
Azt már bevallottad, hogy tisztában vagy vele, hogy Pécsett már régóta nincs - de Szombathelyen sem - semmilyen vasúti igazgatóság. Mi lenne, ha végre meg is jegyeznéd? Akkor most azt is elárulom, hogy nem szerkesztenek Pécsett semmilyen menetrendet.
"Balatonszentgyörgy meg a pécsiek területe."
Akkor még azt is elárulom, hogy Balatonszentgyörgy nem pécsi, hanem nagykanizsai terület, mert lehet, hogy elfelejtettek Neked szólni, de négy éve önálló SZSZK működik Nagykanizsán, amelyikhez a Balaton déli partja is tartozik. Tudom, most azzal jössz, hogy Nk biztosan tele van volt pécsiekkel, de ki kell, hogy ábrándítsalak, mert nem, és a Start vezetésében sincs egy sem.:-) És biztosan nagy csalódás lesz az is, hogy sem a kanizsai, sem a pécsi központban nincsen egyetlen menetrendszerkesztő sem.
Mi lenne, ha továbblépnél az óvodás szintről? Mi nem ismerjük ugyan egymást, de van egy-két közös ismerősünk, akik szerint IRL vannak értelmes gondolataid is.