Nekem tegnap óta van ilyenem és elég furán volt felrakva az objektívre a védőfólia, meg mintha egy kéz érintés nyoma lett volna a kijelzőn.. szóval lehet h. valaki már visszavitte egyszer. De nem is csodálom, mert nem akart kikapcsolni a rádiója, utána még kattogott, nem akart szinkronizálni a PC-vel, és egyéb apróságok. Végül ma újra cserélték. És ez úgy tűnik rendben van, már a 2.3.4 verziót is magára öltötte. De amiért a hozzászólásodra válaszolok:
Megvallva az őszintét én idegenkedem ettől az adatéhségtől. Ma szinte minden szoftvergyártó felajánlja, hogy rakd csak fel, majd ő tárolja, és bárhonnan elérheted.. Köszi. Az én és környezetem személyes adatait ne tárolja senki illetéktelen. Ezért én először is csináltam egy mentést az MS Outlook-ra a PC-n a régi telóról. Aztán konnektáltam a kicsikét, kértem egy kontakt setup-ot és már jelezte is hogy mit nyomkodjak ahhoz hogy importáljon, de ekkor már az SD-ről. Ez kb. 1 perc volt több mint 700 névjegynél, és még ki sem adtam idegeneknek a kontakt listámat. Hmm??
Viszont arra keresek megoldást, hogy hangot hogyan lehet rögzíteni? És azon is szeretnék változtatni, hogy az ébresztője ha lehet kapcsoljon szundi üzemmódba ha félálomban lenyomom és tovább akarok aludni akkor ébresszen újra, mert különben elkések.
Tudtok ezekre valami okosságot?