Törölt nick Creative Commons License 2012.04.05 0 0 38566

Én jártam úgy, hogy 6701 ft-os jegyet kétezressel fizettem (csóró kollégistaként  Deákot csak ritkán láttunk, Széchenyit még néha igen, de Deákot sosem) és akkor is morgás volt ,hogy adjam pontosan, végül csak visszaadta. később egyszer ugyanennél a sofőrnél bevetettem a nejlonzacskóban 67 db. 10 ft-ost is, na akkor volt morgás, hogy így adod? Mondom igen, de számolja csak meg ha nem tetszik. Megszámolta.

Fater csinálta meg egyszer majdnem ugyanezt a postán. Tesóm bementek a postára megkérdezni beváltják-e az aprópénzeket ha berollnizzák, persze, rollnizzák csak be. Egy egész délután rollnizták egy barátnőjével az 1,2,5 ft-osokat lett vagy 3000 ft a végén. Elvitték a postára, ahol elzavarták őket, hogy nem veszik be ill. díjat kell rá fizetni 1.6 ft/érme (1 f-tosnál, amiből volt vagy 500 ugye ez bukó. Jönnek haza ,hogy ez van, fater meg átveszi a rollnikat, hogy majd ő megoldja. Mikor jön haza adja készpénzben a 3 ezret és meséli ,hogy neki se akarták bevenni, mire átadott egy kb. 3000-et érő csekket, hogy jó, ha nem hát nem ,de ha már úgyis itt vagyok akkor ezt most befizetem. Adja a rollnizott cuccokat, ki is bontom ha meg akarja számolni ,mert nem hiszi el. A postás kisasszony elővett egy South Park stílusú szemforgatást, majd azonnal teniszlabda méretű szemeket meresztett ill. az RGB 255,0,0 színkódot vette fel, és cöcögve meg puffogva , de egy rossz szó nélkül átvette. Hát igen, van, hogy a fagyi visszanyal.

Előzmény: vrobee (38565)