Törölt nick Creative Commons License 2012.04.03 0 0 38551

Kecskeméten dettó ez volt, a pl. békéscsabai távolsági busz előtt sor állt, mert a sofőrtől felszálláskor kellett jegyet venni. Ráadásul a sofőr alig tud visszaadni, az egy dolog és érthető is, hogy pl. a 20 meg 10 ezresre úgy néz mintha min. lófejet adtál volna a kezébe, de volt már anyázás nálam 2 ezresből is, pedig az aztán nem nagy címlet, hogy ő nem banki alkalmazott nem tud visszaadni, adjam pontosan. Legközelebb kiszámoltam a jegyet aprópénzben, amiben 20 ft volt a legnagyobb címlet, volt gazdagon 1 és 2 ft-os is (akkor még volt). Akkor bár egy szót sem szólt, de úgy nézett mint piromániás a nedves szalmára, de kibírtam. :)

A pénztáros nem tudott jegyet adni csak a helyi járatokra, nem is értem miért van ott, ebben igazad van. Nem lenne nagy dolog megoldani ,hogy legalább az átszállásmentes járatokra tudjon jegyet adni. De a Volánoknál még a mai napig így megy szinte mindenhol, hogy csak és kizárólag a sofőrnél tudsz jegyet venni felszállás előtt, bankkártyával fizetni nem lehet, csak kp. és csak pontos címletekben, legalábbis nagy címleteknél esélyed sincs, hogy vissza tud adni.

Előzmény: v_peti (38550)