rics. Creative Commons License 2012.04.03 0 0 4461

Sziasztok!

A foton most mar látszik ,hogy keresztiranyba kenyszeritem a levegot, attlossan cserelodik. Elek , igazad van ,hogy a felso es also 1/4 nem tul akti felulet , ha eszt ki is zarjuk marad 800 -1000mm aktiv. Probaltam meleg 50,60 fokos levegot fujni a csovecskékbe es aszt tapasztaltam,hogy 700- 800 mm utan leadja a hot amit meg nem is hutotem elleniranybol. A hocserelo kozépso reszen kb.  800mm hosszan a csovecskek erintkeznek a hocserélo belso falaval, itt nem tud a levego akadaj nelkul attmeni. Lassan tervezem aramoltatni a levegot, hogy jobb legyen a hatasfok  es a zajszint vegett is, ezert is hasznaltam 160mm -es csoatmerot. A leg melegebb a technikai hejségbe tervezem felallitani a hocserelot szigeteles nélkul. Mivel mar irtam ,hogy fold altal elomelegitett 10 fokos levegot kell meg 10 fokkal tovabb melegiteni ezert ugy hiszem ,hogy a hocserélo kapacitasa elegseges lessz.

rics