Lengyeltótinak ment a busz Marcali után. Az ugye a 36 os vasútvonal az állomás nagyon kiesik.
Marcalitól elég rossz úton ment a busz...
Az, lehet, hogy egy egy embernek jó a busz, de a alapprobléma, az, hogy a 30 as vonal sebességkorlátozása miatt leromlott megnőtt rajta a menetidő.
Utaztam a Siarava nemzetközi gyorssal, és az még 100-120 Km/h val ment a mostani 80 km/h helyett.
Nagykanizsa-Bp táv is ezért lett buszos, mert a fővonal leromlott.
Amúgy a buszra visszatérve:
Naponta 2 alkalommal, pénteken 3 szor közlekedik, szemben a napi átlag 2 óránkénti eljutási lehetőséggel, amit illene elvárni.
6.15 és utána 16.00 közte meg utána semmi.
Ez egy rétegnek jó, de nem mindenkinek.
Van aki 9 kor van aki 11 kor van aki 13 órakkor akarna utazni, vagy éppen este 19 órakkor.
Neki Budapestről nincs eljutása, csak az a napi 2 közvetlen, amire várhat fél napot, ha épp utazni szeretne.....
Átszállással meg most bonyoltabb mert le kell utazni Balatonmáriára, és a busz nem várja be a vonatot vagy fordítva a vicinálkis idejébe vagy Balatonkeresztúrról átgyalogoltak B máriára az utasok, vagy bementek Balatonszentgyörgyre és megvárta a fővonali vonat a vicinális utasait!!!
A 37 es vonal leromlott, sajnos hiába mentek 60 km/h val a vonatok amikor én arra jártam, már akkor elpártoltak az utasok.
Marcali-Balatonszentgyörgy között szerintem kihasznált volt,a vonat de az is megszűnt.