Liviati
2012.03.31
|
|
0 0
0
|
Íme két kép a motoromról:
Igen jutányos áron jutottam hozzá a Vaterán keresztül. Vonattal mentem el érte Kaposvárra, hogy a költségek minél alacsonyabban maradjanak (vonatjegy 1100FT). Egy liter Repsol Moto 2T Competition motorolajat is vittem mert az eladó mondta, hogy világít már a lámpa (2280Ft). Az eladó férje kijött értem az állomásra és útban hozzájuk elvitt egy kútra is kannába tankolni. Hazafele jövet Kaposvár-Dombóvár-Bonyhád-Bátaszék-Baja útvonalon csak a bonyhádi Lidl árúháznál áltam meg egyszer és mivel kiárusítás volt vettem is hozzá egy jó kis vastag acélsodrony zárat 990Ft-ért. Eddig első fékbetétet cseréltem rajta Ferodo FDB889AG (2020Ft). Ma szétszedtem a gyújtáskapcsolót, a kmórát mert javítani kell mindkettőt. Km óra spirált is kell vegyek mert a hajtóspirál hiányzott belőle. Az akksi sem jó a hosszú út alatt se töltődött fel, de ma ráőróbáltam tölteni és a töltést se veszi fel. Kipróbálásra átraktam unokatesóm Simsonjából a frissen feltöltött akksit, de azzal se indul. Valószínű nem tett jót a 2 év állás az önindítónak sem. Egyszer egy picit tekert de utána semmi, hiába kocogtattam. Ha lesz időm és új akksim akkor leszedem az önindítót remélem szét lehet szedni, mert szerintem csak egy takarítás kell neki. Estére meg még a hátsó lámpámban is kiégett az ízzó. |
|