Gothpaladinus Creative Commons License 2012.03.29 0 0 130

Szerencsére mára minden jel arra utal, hogy az IR 831 és a 8318 is megmarad Április közepe után is! Viszont a palánki középiskolának újra kell egyeztetnie a buszmenetrendeket a Gemenc Volánnal és Szekszárd városvezetésével, mert az újabb vasúti menetrendi változások az iskolából korrekt időn belül elmenetelei lehetőségeket erősen megnyírbálják...

Ami az openBVE-s pályát illeti: mivel 3 napig nem jutottam géphez, így a legutóbbi textúramódosítás óta mindössze annyit sikerült haladnom a dologgal, hogy a jelenleg létező összes vonat menetrendjét elkészítettem, természetesen immár a 2011/2012. évi hivatalos menetrendban szereplő érkezési és indulási időket alapul véve. És ahogy a pályával együtt a menetidő tarthatóságát is tesztelgetem, úgy tűnik, teljesen jók is lesznek hozzá, legfeljebb néhányszor 5 másodpercnyi eltérést kell majd megadnom, és tökéletesen tartható lesz a virtuális menetidő is mind az Uzsgyikkal, mind Bz-vel, mind Desiroval (miután az új fizikát és a hangokat kiadtam hozzá).

Előzmény: Gothpaladinus (124)